Door omstandigheden kan het prettiger zijn een privé mindfulnesstraining te volgen. De basis van dit traject is hetzelfde als de reguliere training, maar er wordt meer aandacht besteed aan de specifieke problemen die er bij jou spelen. 

Een individuele training bestaat, net als de groepstraining, uit 8 sessies. In plaats van 2,5 uur duren de sessies 1,5 uur.  We volgen in grote lijnen hetzelfde programma als dat van de achtweekse groepscursus. Daarnaast is er waar nodig ruimte voor individuele problematiek en zal ik het programma en de oefeningen daaraan aanpassen. Uiteraard altijd in samenspraak met jou. 

De stilteochtend wordt niet individueel aangeboden, maar je kunt naar wens wel deelnemen aan de stilteochtend van de reguliere groep.

Kosten

De totale kosten voor een individuele training van 8 sessies van 1,5 uur bedragen € 850,-. Dit bedrag is inclusief het werkboek, de audiobestanden met meditatie oefeningen, eventuele deelname aan de reguliere stiltedag en BTW (voor organisaties is het bedrag exclusief BTW).

 Als mindfulnesstrainer ben ik VMBN categorie 1 geregistreerd . Dit betekent dat veel ziektekostenverzekeraars en werkgevers een training bij Mindful Sundays (deels) vergoeden. Bekijk je polis of informeer naar de mogelijkheden.

Aanmelden

Naam *
Naam
Geboortedatum
Geboortedatum
Waar ken je Mindful Sundays van?
Wil je de nieuwsbrief ontvangen?
Algemene voorwaarden *
Hierbij ga ik akkoord met de algemene voorwaarden*