Gecoacht worden terwijl je wandelt in de natuur is rustgevend en inspirerend. Je neemt letterlijk afstand van de dagelijkse gang van zaken en ervaart ruimte, energie en frisse lucht. 

Door te wandelen brengen we zowel het lichaam als de geest in beweging. Zo ontstaan verbindingen tussen de linker- en de rechterhersenhelft, het verstand en het gevoel. Al pratende raak je in een cadans. Het ritme helpt om bij onderwerpen te komen waar je normaal niet zo makkelijk over praat en zo kunnen achterliggende thema’s makkelijker worden benoemd. 

Wandelend in de natuur zijn gesprekken vaak vertrouwder. We zitten niet statisch tegenover elkaar in een kamer. Er is niet noodzakelijkerwijs oogcontact en er is meer ruimte voor stiltes en overdenkingen. We staan soms ook echt stil, en maken gebruik van technieken uit de mindfulness en toegepaste filosofie om aanwezig te zijn bij wat zich aandient. Dit stimuleert het zelfinzicht en oplossingen dienen zich aan. Zo kom je ook letterlijk in beweging en kan je vervolgstappen zetten. 

Wandel locaties

  • Veluwezoom bij de Posbank of het Rozendaalse Veld
  • Sonsbeekpark in Arnhem  
  • Andere locatie in overleg 

Kosten

Een coachingsgesprek duurt 1,5 uur en kost € 70,- inclusief BTW (voor organisaties is dit bedrag exclusief BTW).

Frequentie

We kunnen in overleg een traject ingaan van meerdere afspraken, zodat we dieper op bepaalde problematiek in kunnen zoomen. Als je het prettiger vindt om ad hoc een afspraak in  te plannen op die momenten waarop jij behoefte hebt aan een gesprek, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Als je hieronder je gegevens achterlaat, neem ik telefonisch contact met je op om een afspraak te maken.

Aanmelden

Naam *
Naam
Geboortedatum
Geboortedatum
Wil je de nieuwsbrief ontvangen?
Waar ken je Mindful Sundays van?
algemene voorwaarden *
Hierbij ga ik akkoord met de algemene voorwaarden*